Jag heter Emma och jag uppdaterar SÄMST.

What's happening yo?

Har då åkt skidor idag, nyhet, och garvat ihjäl mig. Jag och Mathilda är så otroligt duktiga på att åka skidor, ni skulle bara se! Vi har åkt in i människor, ramlat i liften, ramlat AV liften, kört in under granar, gallskrikit och åkt Sveriges brantaste backe. Åkte och åkte, jag åkte pulka ner...

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig. Har fortfarande såna skuldkänslor att jag mår dåligt för att jag ska byta från Macarena... Men det blir nog bättre ska ni se. Om jag sen har Rudolf kan jag kanske börja tävla lite mer också, han får inte sådan katastrofal damp/panik som Macarena får.

Tror inte jag bloggar mer idag, men vi får se. Imorgon hyr jag bräda och Matte får vara min alldeles egna privata snowboard-lärare så att jag inte kommer hem med 200 brutna ben. Hhaha xd

(Följ Matte och Ebba på Instagram-cselenyi och ebbanylander!)


Hello.

Sitter och spelar Uno med Mathilda, Elsa och Klara. Går superbra för mig.. Eller inte...

Har bytt från Macarena till Rudolf nu! Är superglad, men har ändå skuldkänslor... Men ska typ rida Macarena på söndagsuteritterna eftersom Rudolf bara är 6 år och därför är superbusig ute. Ska väl rida henne lite då och då på lektioner också.


Erkänn att vi HAR skills.

Mål till slutet av veckan by Mathilda och Emma: gräva en tunnel genom en dnödriva. Till hjälp har vi köksredskap pga brist på spadar. HAHAHAA


Jag ska vara barn heeela mitt liv.

Ska väl försöka vara lite mer social mot allt och alla nu, drar ut med Matte och hoppar i snön hahah funnie :D nåågot barnsliga, och Mathilda tyckte jag skulle skriva att hon var cool ;)

Skitcool, verkligen...


I don't care what the people say...

Tillbaka i stugan efter en lång dag i backen, när jag ramlat, tappat bort lillebrorsan och fastnat med stavarna i snön ett dussin gånger... Har varit och handlat lite med pappa också, och nu ska jag gå ut på tomten en stund var det tänkt ;) uppdaterar mer senare!


Here we go.

Nu kör vi skidor, vi får se hur många brutna ben jag har i slutet av dagen haha! Som sagt får ni räkna med ganska dålig uppdatering den här veckan, kanske tre inlägg om dagen??

Förlåt för den sämsta bilden EVER ( capslock räcker inte till)


Framme. :D

Snön är ungefär 1 m djup vilket jag har konstaterat nu... Ångrar att jag inte tog på mig överdragsbyxor först. Hoppas elementen funkar hahahaa. Är fett osocial mot alla just nu, jag och min kompis sitter i soffan med varsin iPhone. Ska strax börja packa upp lite, sen äta, är VRÅLHUNGRIG.


I love you.

Sitter med vantar på fötterna och jacka på benen. Hur kan det vara så kallt i en bil? JAG FRYSER IHJÄL

Förresten alla, kan man gipsa en tå?? För jag kommer inte få på mig mina pjäxor... AKTA ER FÖR FÅTÖLJER.


Låt det inte krossa dig om han går sin väg.

15 mil kvar. Det enda jag har gjort är att lyssna på musik hahah Coldplay gör min dag. Är forever alone tjej i bilen jag åker i... Har åkt förbi Romme lalala alla bryr sig!

Nu tipsar jag alla läsare om låten på bilden, så jävla bra.


Bil...

Sitter i bilen, fem timmar kvar. JIPPIE. Hur som helst har jag tillgång till blogg.se så uppdatering blir det! Nu ska jag leva i pjäxor med en bruten lilltå i en vecka! Hahaha gick in i en fåtölj igår kväll bra gjort.

Ridningen gick sjukt bra, Macarena var lite stel i början men körde mycket lösgörande så som volter och serpentiner. Fick lite kontakt med Mikaela som jobbar i stallet, hon hade pratat med Anna-Carin. Om jag vill kan jag börja rida Rudolf tre gånger i veckan nu istället för Macarena! Ska tänka lite på hur jag gör med det.

Bebis, kommer sakna...


I write with the right hand and that is the right hand to write with.

Ska sova nu, håller seriöst på att dö av trötthet! Imorgon åker jag till Sälen, vet INTE hur det blir med uppdateringen, så det här kan bli det sista inlägget ni får av mig på en vecka... Vi får se hur det blir med det. PUSS


"Kyss mig"

Nej, nu tappade jag lusten att titta på Melodifestivalen när svenska killen åkte ut. Då drar jag mig till andra tv:n och sätter på Glee istället ;) men seriöst, INGEN bra är ju kvar längre, hahaha nej usch.


Sorry sorry.

Förlåt för galet dålig uppdatering idag. Det ENDA jag har gjort är att handla, hahaha. Har typ gjort slut på 3000-4000 kr bara på en dag... Känner mig en ANING bortskämd... Kom hem för en timma sen från Sickla där jag köpte ett par jeans, ett puder och ett läppstift. Sandra hängde med också ;) Antar att ni vill ha bilder, men orkar inte fota allt plus att dom flesta kanske inte är så intresserade av hur mina skidstavar ser ut... Så ni får bild på jeans, smink och skidbyxor!

Fyfan vad mobbat det känns att ba "Ahmen alla checkar in mina nya skidbrallor!" hhahaha men jaja, here they are. Förresten är jeansen mer blå än dom är på bilden och tack Sandra när du hjälpte mig med min beslutsångest angående sminket!


Han.

Har precis vaknat, ska ta och göra mig i ordning och sen dra ut med papi och handla lite grejjor ;) Ni får bilder sen hur som helst. JONNA du får din plattång efter lovet! Tills dess älskar jag mitt hår!

Förresten har jag inga bilder på ipaden, därför är det lite dåligt med bilder.


Svar till Smurfen

Nej Smilla, den låg på Facebook, och eftersom jag är taggad i den sååå... Men jaja, älskar dig med <3


SPORTLOV?!

Oh herre, det hade jag HELT glömt. Förstå vad skönt att slippa ställa klockan på 6:15 och gå till skolan!


Har du tänkt på din egen begravning?

Sitter och kollar på the Simpsons, och ska strax gå och ta en dusch. Är så himla trött,! Imorgon drar jag och handlar på förmiddagen, se hem och packa typ. Ska gå och lägga mig tidigt idag i alla fall.


Don't stop believing, hold on to that feeling.

Sitter hemma hos Jonna nu ;)
Så har varit i AF och träffat hennes skumma men normala (enligt MIG) klass. Så nu sitter vi här och lyssnar på musik, ska försöka hitta något att äta eftersom min lunch bestod av kattmat... Sen drar vi till stallet :D


Adolf Fredriks musikklasser here I come.

Sitter nu på bussen på väg mot AF. Drar till Jonnas skola för att möta upp henne där, sen hem till henne och byta om, och kabooff direkt till stallet. Hoppade bara på någon buss tillsammans med Frida så here I am.

Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit.

Sitter och väntar på att vi ska åka från skolan till badet.. Vi har fått någon jävla tonfisksallad hhahah usch. Saknar dagismaten man fick på praoen.

Hej, godmorgon och goddag.

Japp, idag blir det bad. Jag är knallröd i ansiktet av några jävla nässelutslag, jag får panik! Sen kan man inte sminka över det heller -.- usch usch. Hur som helst, har typ tagit någon tablett (HATA tabletter) som ska hjälpa mot 'allergiska besvär' hhaha, så får hoppas att den funkar.


Om du älskar honom, släpp han fri. Kommer han tillbaka är han din!

Just chillin. Ska strax sova, får bli tidigt idag för håller på att dö. Ska hur som helst upp 6:15 som vanligt typ, skolan 8:30 och sen till Gustavsbergsbadet med tha class. Lite onödigt vetande, men är inte säker på att jag kommer hinna blogga i morgon bitti. Puss


Ja, jag lever.

Har käkat och sitter och kollar på Glee, vilket man har gjort i typ två timmar nu hhaha nolifer.

Imorgon ska vi bada med klassen hhaha omfg jag kommer dö. Sen drar jag och rider vid femtiden så ni får stå ut med lite halvsämst uppdatering imorgon.


The silence is slowly killing me.


Every february, you used to be my valentine.

Det där med att fota gick inte så bra direkt, får inte tag på brorsan och han har inga nycklar så han kommer inte in om jag går ut och låser och blabla. Tar med mig kameran till stallet imorgon och fotar lite där, kanske någon snäll människa kan fota när jag rider? Hur som helst, ska försöka ta några bra bilder på både Rudolf och Macarena.
Förresten hade hon kolik i tisdags vid lunch, så ska ta det lite lingt med henne.

Sportlov..

Lite suddig bild men kameran på iPad är inte den bästa.


Slapp dag!

Japp, kom hem för typ 20 minuter sen, hhaha skola i 45 minuter, me like :D Typ gick runt på Nordiska och lyssnade på någon jävla audioguide och intervjuer... Nu väntar jag på att batteriet till kameran ska ladda lite, sen ska man försöka få tag på lillebrorsan och dra ut och fota litegrann var det tänkt.

aj.

Headern laggar sönder, så det kommer senare, för måste sticka om tio minuter, och har typ värsta utslagen i hela ansiktet märkte jag nu, det kliar som in i helvete... Så står här och försöker täcka hela skiten med ton av smink, kan säga att det inte går sådär superbra...
Hinner inte lägga upp en bild nu, bloggar när jag kommer hem igen, dvs runt fyra. PUSS ♥

Hej.

Håller på att fixxa en header, gör en lite snabbt. JONNA. Din header är för liten, för du gjorde den i det formatet... Men den var snygg!
Hur som helst, den kommer strax ;)

No regrets, just love.

Har vaknat för kanske tio minuter sen eller något liknande. Sitter hur som helst och väntar på Frida, ska väl göra mig smått i ordning. Hinner nog slänga in lite inlägg innan vi drar till Nordiska muséet, wihoo.
Opassande bild, men har lite bildbrist hhaha.

Februari 2012 22 kl. 22:51

Sitter och kollar på Glee. Har det allmänt chill bortsett från att jag har sjukt ont i magen... Snart ska jag sova, men börjar 12 imorgon soo... Frida kommer hit vid halv tio-tiden, sen åker vi till Nordiska museet med klassen. Sen hem, börja packa inför Sälen på söndag och så.
Bloggar från ipaden så bilderna laggar sönder...

No I won't blame you.

Håller på med potatis-och-purjolöksoppa, alla bryr sig. Är skithungrig så nu får den vara klar. Aja, nu vet ni att jag lever ;)

Känslan som uppstår när man blir glad.

Sitter och väntar på att Jonna ska bli klar med min header, det går ju fort. Egentligen är det väl ingen brådska, har bara inget att göra, hhaha. Ska snart börja laga mat, bara för att så ska jag göra den idag... Jag är då expert på att bränna lök så vi får väl se hur det går... Onödigt inlägg jag vet, men jaja.

Header kommer ;)

Jao, får lite hjälp, hhaha har HELT glömt detta med bloggning dåra!
Hur som helst, lite annorlunda skoldag idag. Började vid 11 på Nationalmuséet, så fick vi typ någon skrivuppgift, vi skulle välja någon tavla och skriva om den, känner att min beskrivning kanske blev lite väl poetiskt, men men ;) Sen skulle vi välja någon annan tavla och göra en personbeskrivning om den personen som var på tavlan och hitta på en massa och så, jag och en kille i min klass kom fram till att det liknade våran no-lärare xd bara det att han på tavlan hade skägg... Sen åkte vi till något bibliotek så var det någon som hade föredrag om deras hemsida, sjukt tråkigt måste jag få säga... :S Hörs senare !
HHAHAHAHA mobba inte, togs för några dagar sen, jag var typ hög på redbull (första gången ni vet, mobba ännu mer)

Nu kör vi ;)

Nu blir det bloggning på hög nivå! Min förra blogg slutade inte så bra, eftersom jag mådde så sjuuukt psykiskt dåligt för ingening egentligen... Men nu är det borta, vill bara glömma! Så nu blir det intressant, bara pang på och allt sånt!
Emma heter jag förresten. Ni kommer få reda på mycket och mer, just keep on going!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0