Somebody that I used to know.

Har ätit lyxmiddag med familjen, så nu ska jag bara sega med en massa gött.

Imorgon blir det uteritt klockan tio, sen heldag i stallet, klockan 14:00 är det ryttiskampen, dvs femkamp. Funnie, ska bara ha en massa kul!


I love you.

Har kommit hem nu, köpte bara ett lätt linne och en bh. Ska hjälpa mami med maten, hoppas ni får en bra kväll och ber ännu en gång om ursäkt för mitt dampinlägg!


Sometimes you have to be apart from the people you love, bit that doesn't make you love them any less.

Ska åka till Sickla en snabbis, måste gå in på HM och köpa något linne eller så, ni får bilder sen!


Hold your head high and your middle finger higher.

Hola alla fina läsare!
Förlåt för mitt damputbrott men ska ta och hitta på något trevligt att göra med mami nu typ, får se vad. Pussi!


Vad blir bättre av att bete sig såhär?

Nu är jag trött på det här. Bara för att jag inte är "populär" så att säga, ska jag inte behandlas lika som alla andra då? Bara för att jag inte är "snygg", är jag inte lika mycket värd? Börjar bli riktigt irriterad på det här nu. Vad är det med er? Det finns folk i min klass som inte vet vad jag heter. Vi har gått i samma klass i tre år, men jaja, ingen big deal?
Men i stallet. Jag är tydligen HELT OKEJ att vara med tills någon roligare person kommer. HEJDÅ EMMA! Vad fan är det med er? Ska inte jag behandlas som alla andra? Ska inte jag också få ha vänner? Bara för att några andra är LITE mer "populära". Vad är det med er? Ni mår ju antagligen BRA av att trycka ner andra så att ni själva känner er bättre. Är det roligt att kaxa mot någon som är ett år äldre? Bara för att känna sig "cool"? Men det är ju super för er, så kan ni gå till era jävla kompisar och skryta om att ni på er fritid trycker ner 98:or och att dom är är "konstiga och onormala och avundsjuka på MIG". Det låter bra va?!

Usch. Kan ni tala om vad som är fel? På mig, på ER? Är så JÄVLA IRRITERAD på det här nu. Men vet ni vad. Nu räcker det. Nu FAN ska ni få tillbaka, så förstår ni hur det känns. Ni vet nog PRECIS vilka ni är. Hoppas ni mår bra nu, för snart ska jag berätta för er hur JAG mår av alla dessa jävla "trakasserier". Fyfan till detta beteende. Det här går inte ut på att jag är avundsjuk för att jag inte får vara med på era fester och skräckfilmskvällar och skit. Dom grejerna bryr jag mig inte om, tycker bara att det är roligt för mina VÄNNER, att dom får ha en nice kväll. Jag försöker inte sno deras vänner och trycka mig in hos dom.
Ni som vet med er att ni inte har med detta att göra, ta inte åt er.
Det roliga med det här är att det händer varje dag, över hela världen. Men ingen bryr sig.
MAN BEHANDLAR ANDRA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD.


Mr. Saxobeat

Blir GALEN på detta väder! Ena dagen, ja då är det dags för shorts och linne, fram med solglasögonen, och andra dagen liksom, upp på vinden och hämta dunjackan som man lagt undan!? Fuuck Sverige.

Har varit i Sollentuna centrum BARA för att köpa smoothie, haha ÄLSKA min papi! Så nu sitter jag här och försöker klura ut varför Cesar blänger på mig och lyssnar på The Voice, haha...


The best things in life are unseen. That's why we kiss, cry and dream with our eyes closed.

Tjosan (:
Skulle ut och jogga med Sandra och Jonna idag, men det blev dåligt väder vilket inte hindrar mig så jag får ta och jogga själv istället ;) Annars allmänt chill dag idag, ska typ hjälpa mamma lite hemma och tråka. Har en jäkla lust att bara ställa mig och baka typ hur mycket som helst, så det kanske blir så då! Nu ska jag ta och fixa en GOD frukost, är så jävla trött på mackor med skinka och juice. Så nu blir det lite laboration i köketbså ska vi se vad jag får ihop ;)
Helt ärligt tror jag inte ni bryr er om min frukost men jaja!


Sometimes you have to be a bitch to get things done.

Tar bloggpaus för kvällen, har inget blogghumör över huvud taget.

Bildbrist.


12+1 sanningar om mig själv!

*Jag stör mig på folk som skriver/säger 'awesome'.
Vet faktiskt inte varför, men det stör mig något enormt.
*Jag avskyr min kropp mer än något annat i hela världen.
Verkligen, den är hemsk, jag typ äcklas av mig själv.
*Jag har typ 8000 klädesplagg men står ändå i garderoben en timma varje morgon.
STANDARD.
*Jag älskar krämer.
Kan gå och köpa en massa krämer för typ 5000 kronor för att ha en spadag hemma med mängder av ansiktsmasker, lotions, scrubar etc. Nu vet ni vad jag vill ha på min födelsedag ;)
*Jag har grymt många tix.
Fast dom är så onormala så ingen fattar vad jag håller på med, kan stå 20 minuter för att jag inte vet vilken sida jag ska gå om en lyktstolpe på.
*Jag är grymt bra på att ha sönder saker.
Varför tror ni att min mamma inte vill köpa en iPhone till mig?
*När jag var liten tyckte jag att Nalle Puh var läskigt.
Det var någon gång som det kom typ värsta orkanen, haha har inte släppt det helt.
*Jag är sämst på att spara pengar.
Har sparat i typ ett år och har 100 kronor i typ femmor..
*Mina betyg ligger på C i genomsnitt.
Jag själv tycker det är skitdåligt eftersom mamma pushar mig varje dag med att jag måste ha A i varenda ämne för att komma in på ett gymnasium.
*Jag saknar mitt ex.
HAHA kom bara på det i går typ.
*Förut var jag grymt kär i en kille på min skola.
Oopsi...

*Josh Hutcherson är världens snyggaste.

*Innan jag började femman klippte jag av mitt hår och var skitfuul.


Bi bapaparipo.

På väg till en förhoppningsvis bra dag i skolan, som börjar med 50 minuter matte. Överlever gör jag nog, men tråkigt kommer det bli.

Klockan tre taggar jag iväg till stallet, vilket ska bli riktigt kul, då jag inte ridit på en vecka. Om vädret tillåter rider vi ute på banan, får se hur Rudolf sköter sig haha... Sedan helg, guud vad skönt! Egentligen ska inte JAG säga det eftersom jag bara varit i skolan två dagar... Men helg är aldrig fel!


Den vackraste stunden i livet var när du kom.

Dålig uppdatering idag, ber om ursäkt för det.

Vad har ni för planer på lovet? Själv ska jag ta hand om Cesar hela lovet, enda problemet är var jag ska göra av honom när jag rider. Men det löser sig. Det gör det alltid.


En vän är en som vet allt om dig, men ändå fortfarande tycker om dig.

Låg och läste, men somnade, STANDARD. Sen gick jag upp och åt middag med familjen, nu ska jag ut på promenad med Cesar i skogen. Får förhoppningsvis med mig en smoothie från Naked Juice Bar om pappa är på bra humör ;)


Why do we always want what we can't have?

Tjoo (:
Kom hem för ett litet tag sen. Slutade vid två, då det var tänkt att träffa Lisa, men det blev lite knepigt med tiden så får ta det nästa torsdag. Istället hängde jag med Smilla och Frida hem till Smilla ett litet tag, men sen skulle dom gå på bio så då åkte jag hem ;) tänkte ta en joggingrunda men tror inte det är en så bra ide, vill helst inte bli sjuk igen. Så skippar det och på måndag börjar träningen på gym igen ;)


Wishlist.

1. Converse USA




2. Flip Flops Peace and Love



3. Klänning Hollister



4. Rött läppstift



5. Glatt nagellack Make Up Store


Bara lite Wanties som ska försöka fixas innan sommaren!

Älskar dig lillebror.

Har tillbringat kvällen med min underbara lillebror, hade typ brottningsmatch och sitter nu och tittar på tv med honom. Vi ska strax göra smoothie tror jag, eller kanske fruktsallad ;)
Imorgon blir det skola, längtar faktiskt, ska ju bli kul att ha något att göra på dagarna haha!
ÄLSKAR DIG BROOR!


I don't care how much clothes I have; I HAVE NOTHING TO WEAR.

Var ju bara TVUNGEN att vara med i Heddas tävling ;) kan inte länka direkt till inlägget men hon bloggar på http://heaq.blogg.se ;) Värd ett klick!


Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hej alla fina och fula!
Har så grymt tråkigt som om ni också har tråkigt kan ni ju läsa det här inlägget, för det kommer bara bli en massa random skit.
Det var någon som undrade var jag får alla mina rubriker ifrån, alla citat. Egentligen vet jag inte, dom bara kommer upp i huvudet haha.
Jaja, nu har jag gjort någon ansiktsmask och ska strax måla naglarna eller något. Längtar galet till imorgon, det kommer bli la kul! Hhaha, en helt normal skoldag, skitkul. Men man tycker bara att skolan är tråkig när man går i den. Testa att vara hemma en vecka, ni kommer bokstavligt längta efter skolan! Det enda jag inte längtar efter är skolmaten... Hoho!
Jjaja, tror inte ni orkar med att läsa deet här så mycket länge till, så ska fixa ett tidsinställt till er som kommer vara lite roligare att läsa än detta.
Nu när vi ändå har ett random inlägg kan vi lika gärna ta en random bild också.

It's the little things that make life big.

Nej, nu har jag helt tappat den där känslan.
Jag tyckte om dig. Och jag försökte. Men nej. Du vill inte ens ta emot något så litet som en vänförfrågan på fb? Vad ska man säga? Skratta eller gråta?

Jag väljer att skratta.


Fuuck.

Nu har jag skämt ut mig.


Vågar ni säga vad ni tycker eller?!

Guud blir bara så irriterad på falska människor! Känner mig verkligen lurad ibland. Om man har en vän i skolan t ex som man glidit ifrån litegrann och försöker komma tillbaka till eller vad man ska säga. Den personen är "med på det"-och sen börjar den trycka sig in hos en annan? Asso whuuut? Bestäm dig? Jag menar inte att man bara får ha en kompis, nejnej. Menar bara att det kanske är lite dumt att om man liksom håller på att bli bra vänner igen så börjar personen fjäska för en annan som man själv umgås med mest typ? Nej usch, big nono.
Känner att jag glidit ifrån några i både skolan och stallet som jag förut stog rätt nära. Några av dom är bara falska. Man märker att dom inte gillar mig för den jag är, att dom egentligen inte tycker om mig. Sen finns det någon 'modig' person som verkligen vågar visa på ett schysst sätt att "nej jag tycker inte vi ska umgås så mycket längre" TACK SÅ MYCKET! Avskyr alla dessa som vill vara snälla och bara sticker från en eller blir dryga. Är det inte bättre att bara säga: "Jag vill inte umgås så mycket med dig längre eftersom" lalala. NEJ USCH HEJDÅÅ TILL ER SOM ÄR FEGA OCH BLABLA

Hhaha ingen bryr sig typ men var bara tvungen att skriva. ;)


YOLO.

You Only Live Once,
so why not follow your dreams?


Främlingar är vänner du ännu inte känner.

Imorgon blir sista hemmadagen för mig. Sen woopa till skolan! Frida, sägs om att träna på torsdag då?
Nu har jag verkligen bestämt mig för att ha snyggaste kroppen på beachen 2012! Har ju lite att ta itu med om man säger så haha, mage, ben, rumpa. Släng er i väggen alla ni som "ska ha snyggaste kroppen i sommar", för här kommer JAG!


Krumelur ♥

Finns inte ord hur mycket jag älskar dig. Du finns alltid där för mig, tröstar mig, gör mig glad. Du är bara min Krumelur, och jag älskar dig mer än något annat i hela världen. Du är obeskrivligt fin.











Du gör mitt liv värt att leva, du är så GALET perfekt. Min bebis.

Kan du flytta dig lite? Min glass smälter när du står så nära.

Jaha. Kom på att jag missar den fuckin ridningen IGEN idag. Jag mår superbra och känner mig inte dålig över huvud taget nu (pga Alvedon hhaha men ändåå) men får inte rida. FUUUUUCK

FUCK ALLT.


Livet är så jävla orättvist.

Åh herregud, såg nyss ett avsnitt av Sofias änglar. Jag förstår inte, varför? Går inte att hålla tårarna tillbaka.
Om ni har 45 minuter över, titta på detta.

"Man ska inte behöva begrava sitt eget barn."

Sanningen om sanningen är att den gör ont. Därför ljuger vi.


Goodie!

Besöksrekord igår! Nu fortsätter vi så! ♥

Cry a river, build a bridge and get over it.

Börjar må lite bättre. Matlusten börjar komma tillbaka, huvudet sprängs inte i bitar varje gång jag ställer mig upp. Halsen gör fortfarande lika ont men jaja. Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.


80 frågor.

DU.
-när fyller du år?- 9 maj
-några piercingar?- Nej
-vart?- In the middle of NOWHERE
-vad har du på dig just nu?- Pyamasbyxor och en randig tröja
-vilken årstid är bäst?- sommar
-hur ser den perfekta morgonen ut för dig?- Vakna utan att vara trött, äta god frukost, ha god tid på sig och ha något att se fram emot att göra på dagen.
-vad tycker du mest om hos dig själv?- Jo men det var en bra fråga.
-vad är du bra på?- Rida och skratta
-sover du hellre själv än tillsammans med någon?- Tillsammans med någon

DINA VÄNNER
-vem vet mest om dig?- Ingen aning faktiskt.
-vem är den roligaste av dina vänner?- Hahaa Frida ;)
-vem är snyggast av dina vänner?- Alla mina vänner är snygga.
-vem är mest partyprisse?- Ingen aniing.
-vem är den du helst har filmkväll med?- Alla mina kompisar.
-vem av dina vänner är mest ''evil"?- Wtf?

DIN FAMILJ
-vem står dig närmast?- Alla
-har du bra kontakt med båda dina föräldrar?- Ja.
-vem är farligast i din familj?- Hhaha det beror väl på hur ;)
-vem ser roligast ut i din familj?- Jag haha
-vem är coolast?- Alla TROR att dom är coola vilket gör dom otroligt ocoola, så jag vet inte, Cesar?
-har ni något husdjur?- Ja, en hund
-mest gemensamt med?- Mami
-underhållningen?- Broor ;)
-sover du oftast med?- Mamma
-roligaste kvällen med familjen?- Har haft många roliga kvällar med min familj.
-Hur länge sen var det du träffa din mamma?- Typ tre sekunder sen.
-Hur länge sen var det du träffa din pappa?- I förrgår

IDAG
-vad har du gjort?- Varit hemma.
-vad ska du göra nu?- Kolla på tv.
-har du gjort något dåligt idag?- Dagen är inte slut än ;)
-vad har du ätit idag?- Åt första gången för fem minuter sen, PYTTELITE kyckling med potatis
-har du duschat idag?- Nä
-Är du trött nu?- En aning
-vad händer i morgon?- Är sjuk, så vara hemma.
-går du i skolan?- Ja
-Har du varit i skolan idag?- Nej.

- ANNAT
-Hur mår du just nu?- Bajsdåligt
-Har du piercat dig?- i öronen
-Är du hungrig nu?- Nej
-Vad är klockan nu just nu?- 20:00
-Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?- Ingen

TELEFON/MOBIL
-Vem ringde dig senast?- Pappa
-Vem ringde du senast?- Mamma
-Vem sms:a">sms:a till dig senast?- Frida
-Vem sms:a">sms:a du till senast?- Ella

MUSIK
-Lyssnar du på musik just nu?- Nej
-Vilket är ditt favoritband/artist?- Norlie & KKV
-Vad gillar du för musik?- Typ pop/rap
-Gillar du punk?- Nej.

- KLÄDER
-Har du fler än 4 linnen?- Det har jag säkert.
-Har du fler än 3 jeans?- Haha neej
-Har du fler än 5 tröjor?- Herregud ja

SMINK OCH HÅR
-Har du sminkat dig idag?- Nej.
-Använder du mascara?- ja
-Använder du wax?- nej
-Använder du ögonskugga?- Nej
-Använder du kajal?- Oftast
-Använder du hårspray?- Nej
-Använder du volymspray?- nej
-Använder du mousse?- noep
-Använder du deodorant?- ja
-Använder du skinspray?- nej
-Använder du parfym?- nej
-Använder du läppglans/läppstift?- ja
-Använder du brunkräm?- nej
-Använder du rouge?- nej
-Uppsatt hår eller hängande?- Olika, oftast hängande
-plattar/lockar du håret varje dag?- Ja
-Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat?- Hahaa naej

KÄRLEK
-Har du en pojkvän/flickvän?- För tillfället, nej.
-Är du kär?- Nowp.
-Har du kysst någon idag?- neej
-Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?- Nej
-Vill du vara singel eller ha ett förhållande?- förhållande
-Har du varit tillsammans med två samtidigt?- Hhaha aa på dagis ;)
-Vem sov du senast bredvid?- mamma typ
-Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- Är jag efterbliven om jag inte vet vad KK är?
-var va dina föräldrar när de blev tillsammans?- typ en fest
-Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?- Hahaa nej
-Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?- Om jag var helt säker.


Herregud bara ÄLSKAR Teenager post!

Kommer fan inte upp ur soffan, huvudet sprängs :( får hoppas att jag mår bättre imorgon, men tror inte jag kommer få till skolan. Eller ja, har jag inte feber kommer mami tvinga mig hur dåligt jag än mår.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_195617917.jpg" class="image">


Lovely day, lovely night, lovely life.

LMAO xd


Talking about me behind my back? That means my life is obviously more interesting than yours.

HAHAHAA gör så varenda dag o lalala, TVÅNGSTANKAR NO:1!


Sommarplaner 2012!

  • En fullspäckad sommar! Först bär det av till Sardinien i en vecka direkt efter skolavslutningen! Sola, bada, shoppa och MÄNGDER med god mat. Har aldrig varit i Italien förut så det ska bli spännande!
  • EFTER DET kommer vi till det tråkiga stadiet. JOBBA. Jag ska tillbringa tre veckor på pappas jobb för att tjäna ihop pengar till ett ridläger.
  • Landet. Ut till Tofsö med the family. Vet inte hur länge vi är där men det blir ett par veckor. Kanske någon kompis kommer ut några dagar?
  • Sommaren avslutas med Vedbände Ridläger. Tio dagar nere i Småland tillsammans med fyra underbara vänner, hästar och förhoppningsvis värme. Åker den första augusti, kommer hem den 10:e.
Vad ska NI göra i sommar?♥



Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop.

Godmorgon lovers! Hur mår ni? Själv har jag sjukt ont i halsen! Vaknade för kanske en timme sen. Känns ganska tråkigt att missa skolan just idag, då vi har profildag. Aja, sånt är livet.

Ska väl försöka äta lite om det inte gör allt för ont. Uppdaterar senare!


This is not a drive by.

Ligger i soffan och småkollar på filmen 2012. Har sett den tusen gånger förut, så kan den utan och innan, men den är så sjukt bra gjord så går den på tv kan man ju lika gärna slänga ett öga på den ;) Är fortfarande sjuk så ska vara hemma från skolan imorgon=SOVA. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan på tisdag eftersom jag då ska ställa mig på en scen och sjunga Mercy inför hela skolan. Har verkligen ingen lust att göra det på typ fredag!

BION var galet bra, levde verkligen upp till mina förväntningar och räknar med att läsa ut boken imorgon. Svimmade typ i salongen pga syrebrist och om man har 39 graders feber är det inte det roligaste som finns.

Aa nu kommer jag dö av halsont så ni får sova gott eller vad man nu säger haha!


Världens finaste ögon <3

Tillhör Josh Hutcherson.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_195536148.jpg" class="image">


Nej.

Ni kan inte kommentera på varje inlägg, vilket beror på att jag oftast bloggar från min iPad. Vet inte varför det inte går att kommentera då men så är det.


Är man sjuk så är man.


If you're real, you're not perfect. If you're perfect, you're fake.

Okej, tagga bio kl fem idag! KAN bara inte missa, har läst ut halva boken bara idag. Så galet bra och verkligen beroendeframkallande!
Ska bli sjukt mysigt. Woopa!


Att du har en dålig dag betyder inte att du har ett dåligt liv.


Trust is like a paper. Once it's crumpled, it can't be perfect again.

Ååh fyfan vad jobbigt, vaknade av mig själv för typ 20 minuter sen av att jag mådde galet dåligt. Feber, ont i halsen och mår en aning illa... Allting snurrar.
Så det blir ingen ridning för mig idag då, sen skulle jag ju på bio, men det är ju inte så ansträngande, och om jag vilar hela dagen borde jag må lite bättre. Vi får se hur det blir.


Some people needs a highfive. In their face... With a chair...

Tar faktiskt bloggpaus för kvällen. Har superont i halsen, så ska dricka mycket te, mysa och droga halstabletter. Tror verkligen jag behöver en myskväll med familjen. Kanske att det kommer upp ett litet inlägg med någon bild eller något.

IMORGON drar jag först och motionerar Rudolf ute i skogen klockan 10. Sen hem, kanske hinner plugga lite, och gör mig i ordning för bio med Filippa och Lisa. Sergels torg 17:00, HUNGERSPELEN.
Just därför har man gått och köpt boken, så det blir min kväll ;)

PUSS PÅ ER!


Nacka

Sitter på Ica i Nacka och väntar på att mamma och pappa ska betala maten. Är vrålhungrig och har dessutom skitont i halsen, så har drogat Zyx hela eftermiddagen. Har köpt fyra paket te hahaa men det behövs.

Jävligt ointressant inlägg men nu vet ni att jag lever.


Instagram!

Har skaffat mig instagram! Följ mig-emmaschon :D


Never give up someone whoe's in your mind everyday.

Nu kom jag precis innanför dörren, fatta hur trött jag är! Ska vila ett tag och sen dammsuga för att tjäna lite pengar, det behövs ;)

Gammal bild, tog den förra våren på landet.


Det här är första dagen på resten av ditt liv.

Snart drar jag ut på en LÅNGPROMENAD med Cesar, Ella hänger med och tar med sig sin vovve ;) vet inte hur länge vi är ute, men det brukar bli ett bra tag...
Har världens träningsverk av ridning, dans och gympa. Usch, känner mig tjock och otränad, nu får det räcka med allt godis! På ONSDAG börjar Jag och Frida träna. Bort med godis, hej nya liv


Heldag!

FÖTTER ÄR HELROLIGA.


Hhaha epic fail ;)

Let's dance börjar nästa fredag, wihoo :D får försöka hitta nåt annat att se på då!


There's a fire, starting in my heart.

Då har man kommit hem från stallet ;) har hunnit käka och ska ta en bad nu, sen Let's dance! Tänkte vara med på någon spökgrej men den slutar 23:30 och ingen kunde hämta mig... Plus att jag antagligen skulle bryta ihop och börja gråta och skrika. Okej, inte antagligen, jag skulle ha gjort det.

Red hur som helst Macarena idag! Vi hoppade utomhus, i paddocken, så kände att det kanske inte var så lägligt att rida Rudolf då. Gick ganska bra, men det är en så stor skillnad på dom men ändå inte! Jaja, hon var mestadels fin och fick till ganska många bra språng, så är nöjd.

Uppdaterar later!


"Dags att snöra av sig skorna!"-Frida Moisiola

Sitter i omklädningsrummet med några, och äter pizza HAHAA deprimerande! Bara för att lunchen var oätlig. Jaja, dagen har varit super hittills, så hoppas att den fortsätter så! Hoppas ni har en underbar dag, puss och hej, LEVERPASTEJ

Blogg.se appen laggaaarrrr


Att vara singel visar inte att du är odugbar. Det bevisar bara att du är stark nog att vänta på den rätta.

Ska sova nu, lite tidigt idag men mår sjukt dåligt. Ont i huvudet, halsen, mår illa... Puss!


Some people care to much. I think it's called love.

Winnie the Poh.


Snuff.

Nu kör jag helkväll med Cesar- promenad, dusch, borsta päls+tänder.


Pizzaa

Hhaha sista bilden hör ju inte precis ihop med rubriken ;)


Du måste ha jävligt bra kondition, för du springer runt i mitt huvud hela tiden.

Jahaaa... Är dödstrött efter att ha sprungit runt i en och en halv timme på hela Södermalm med Jonna. Vet inte vad vi gjorde i slutet, men vi gick åt två olika håll så då blev allt fett weird och blabla. Så nu har hon åkt hem och jag är vrålhungrig. Nu ska jag gå ner och köpa mozzarella, för vi ska göra hemmagjord pizza ;)

Wierd inlägg med jaja :D


Det kanske var tur att jag föll så djupt, för det var DU som fick min fallskärm att vecklas ut.

Sitter och väntar på att Jonna ska komma ;) ÖKA TAKTEN JAG HAR TRÅÅÅÅKIGT.
Aja, kom precis hem, försökte ringa lillebrorsan för att fråga om han ville baka, men nejnej, här kör vi skateboard! Diss på hög nivå. Så ringde Jonna, hon är väl förmodligen på väg hit nu HOST? Har ingen aning om vad vi ska göra, men vi kommer väl på nåt ;)
MATTEPROVET: Gick ssåå mycket bättre än förväntat! Eller ja, kanske inte diskussionsdelen, men för övrigt så ;) Men jag är ju inte precis expert på det matematiska språket heller, som resten i min grupp (en person hahah) var.. AJA!
BUBBI♥

Mitt skosnöre har gått upp.

Är på båten på väg till skolan. Matteprov första lektionen, känner redan nu att det kommer gå hur dåligt som helst... Jaja, får göra mitt bästa och se vad det räcker till!


Shut up and drive.

God morgon :D

Ska gå upp nu och fixa i ordning mig. Är verkligen dödstrött men jaja! Puuss


NU KOLLAPSAR JAG PÅ RIKTIGT.

NORLIE & KKV HÄR KOMMER JAG.

http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Norlie--KKV/

JAG VET FAN INTE VAD JAG SKA GÖRA JAG TROR JAG FALLER I KOMA (XD) MAGAAAAD :'D

FÄRDIGPLUGGAT!

Nu har jag suttit i fem timmar och pluggat hjärnan av mig själv, så får det räcka, så får vi hoppas på att mina betyg kanske blir lite högre och att jag inte failar totalt på matteprovet imorgon!

Spelas i lurarna right now 24/7♥

Before I die...



I love you much, it's not enough.

Hemma :)
Jag och Fritjof skulle ju göra den där grejjen men misslyckades grovt hahaha!
Nu ska jag typ plugga, orkar verkligen inte men har ikväll på mig att göra fyra läxor. Sen hade jag helt tappat att jag har matteprov imorgon... Jjaa, släpper det för ikväll och så får vi hoppas på det bästa!
SAKNAR MIN BEBIS♥

Du faller för tjejen som sårar dig men är blind för tjejen som dödar för dig.

Försov mig till halv åtta, så det blev lite sovmorgon... Så typ kutade upp och blev klar på en halvtimme... O.o nu ska jag bara sminka mig ;) första lektionen tillval, alltså sång. Sen massa tråkiga teorilektioner. Aja, sen efter skolan ska jag fixa en grej med Frida innan jag åker hem och RÅPLUGGAR.


Design!

Nu har jag fått en design! Det är då Frida storasyster Paula som gjort den! Är supernöjd, som tack får hon en "länkning" (eftersom datorn inte funkar kan jag inte länka); http://paulamoisiola.blogg.se


Dam dam dam DAAAM.

Förlåt för dålig uppdatering, men har varken hunnit, orkat eller kunnit blogga på hela dagen. Nu är jag hemma och sitter och kollar på Desperate Housewives. Aja nu börjar det så puuss!


Ice cream.

Goder dager. Sitter nu i skolan och väntar på att so:n ska börja. Asskön första lektion, vi typ snackar om vänskap och känslor och såna grejjer och ska göra det två veckor framåt. Uppdaterar sen när jag har något att skriva om, för den här datorn är SKITSEG. Aja, ska vara löite social mot Frida och Ella nu som sitter och pratar om konstiga saker med mängder av olika dialekter... xd

Lalalallal

Kommer inte orka blogga mer, nu ska jag fan kolla på tv i tre timmar innan jag sover. Nej jag har inget liv.


Sometimes, I get a good feeling.

Gick inte så bra för mig att plugga, somnade hahaha. Så vaknade igen nu och ska strax slänga i mig lite mat innan jag fortsätter.


It's okay not to be okay.

Måste verkligen plugga nu, eller plugga och plugga... Måste läsa en tredjedel av en jävla bok som suger eftersom den är på engelska... MEN eftersom det skulle ha varit klart vecka SJU kanske man måste öka tempot lite ;)


Allt du brände ner, låt det regna ner.

Hemma från en skitbra dag i skolan, alla på lunchkonserten var SKITBRA.

Så sitter här och lyssnar på musik (standard) ska fixa något att äta, snart börja plugga lite.

Gooood morgon.

Är på väg till skolan nu. Är på galet dåligt humör som jag iofs oftast är på väg till skolan. Jaja hejdåå

Pallar inte lägga upp bild


Jag insåg nyss att du är mitt allt.

Ska ta och skriva lite på en novell som jag håller på med eftersom det inte går något bra på tv, så kan man ju passa på. Snart sova, får inte bli för sent idag för håller alltid på att somna efter dansen på måndagarna. Sleep tight lovers!


If you can't beat them, join them.

Sjukt fullspäckad och rolig helg med massor av kompisar, så är skönt att vara hemma med familjen nu.

Har galet ont i magen och fryser som in i helvete, så vet inte om jag håller på att bli sjuk. I så fall skiter jag i det, för imorgon är det som vanligt lunchkonsert och Frida ska sjunga :D Plus Julia, Tosca och Smilla, vaffan, det kan man ju inte missa?! Dom kommer äga skiten ur hela skolan asså, älskar er! Själv ska jag sjunga nästa tisdag alltså vecka 13, då jag sjunger Mercy av Duffy. Kommer gå åt skogen men nu ska jag skita i det !
Känner att det här inlägget inte riktigt blev som jag tänkt men skit i det! Haha blev asglad bara helt plötsligt! :D nu ska jag gå in och duscha och sen plugga lite (standard) haha kommer få en skrattattack när som helst jue!!!! HAHAHA okej förlååt jag förstör hela er kväll plus att ni blir livrädda för mig så nu ska jag sluta skriva bara ett ord till. HEJDÅÅÅ :D


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.

Sitter hemma hos Nellie, ska sova här (: Brunchen var superkul, men nu räcker det med nutella eller choklad över huvud taget för min del på ett bra tag! Vann en frågesport så då fick jag en bok men massor av recept på kakor haha mamma får ta hand om den ett tag.

Nu sitter vi här och "pluggar" lite samtidigt som vi lyssnar på musik.



Denna låten. Kan inte sluta lyssna på. Så sjukt jävla bra, PRECIS min musikstil.

Nu ligger dina kläder på gatan, och jag går i dagar i tröjan du hatar.

Igga ansiktet och att jag ser gravid ut.


What a feeling.

Har vaknat nu, så ska väl börja fixa mig, ska åka om en timme. Egentligen börjar det ju elva men jag måste åka wherever och köpa en present eftersom jag kom på att jag inte hade det IGÅR. Så ja, asso aah är skithungrig men om jag äter nu kommer jag inte orka äta sen och då är det sjukt meningslöst att åka dit! Förutom att ha fett roligt men ja ni förstår.
Så nu ska jag hitta ungefär 200 kr från ingenstans. HEJDÅ.


What doesn't kill you makes you stronger.

Ska sova nu, imorgon blir det upp vid halv nio för att dra på födelsedagsbrunch hos Emilie vid 11, myys. Blog you tomorrow!


Adventure.

Ridningen gick super, kände mig en aning ofokuserad men det blev bättre sen. Vi körde en bana med ett kryss som låg på runt 50 och galoppbommar. Var rätt roligt faktiskt, fick till sjukt många bra språng(nu är det ju Rudolf vi pratar om, annars hade dom väl inte varit så jättefina...)! Är nöjd, verkligen.
Efteråt lekte jag lite häst (HAHA :D) men några innan jag åkte hem. Nu har jag bara lust att ta typ världens längsta bad, så puuss!

Första bilden på iPaden xdxd diggar vårat badrumsgolv hårt som fan!


Jag har sagt förlåt så många gånger, nu är det din tur.

Har verkligen ingen blogglust, är helt slut. Antingen hörs vi senare eller imorgon bitti.


Hur många korvar finns det i världen.

Jaa kom just på att Lisa ska hälla vatten på mig idag.


Emma har fått glädje av Gud som hon ska dela med sig av.


Vante på rymmen.


Idag inviger jag vårkläder!

Vårjacka, tights och Converse (som visserligen är mammas men jaja). HERE I COME! Jo jag vet, det är bara 10 grader varmt men nu orkar jag inte vänta på våren längre.

PUSS ALLA FINA OCH FULAA!


För er som inte fattade det... ;)

För er som inte fattade i förra inlägget är det klart att jag ska få tandställning nu. Vet inte när men det blir om ca 1-2 veckor.

NU SKA JAG SOVA BORT DEN TANKEN, GODNATT.


FUUUUUUUUUUUCK

JAG KOMMER INTE ÖVERLEVA DESSA TVÅ ÅR.


Every day it will rain.

NU har jag bestämt mig för att köpa en BRA kamera och fota mycket ÄNNU MER!

Vi sitter här och kollar på en persons bilder på Instagram. Lalala har inget att skriva om så hejdå ♥

Green.

Sitter hemma hos Fritjof, chillar lite och pratar mest om blablabla. Normal dag i skolan, och lalala har inget att skriva om så hejdåå!
-BILDLÖST-

Gurkmejamango.

Vad tycker ni om den nya trenden? Jeansväst över tjocktröja? Inget vidare tycker jag, nej usch. Passar inte alls ihop!
Håller mig till skinnjacka och tjocktröja under.

Hello.

Matte första lektionen, börjar 8:30. Efter skolan hittar jag på något med Frida eftersom Lisa inte kunde, så det var ju en aning tråkigt men får träffa henne en annan dag! Sen var det evigheter sen jag bar med Frida också ;)
Vet inte när jag bloggar nästa gång dårå men kan säkert slänga in något inlägg från Ellas mobil.


GODNATT TILL MINA UNDERBARA FEMTON LÄSARE.

Slänger in ett sista inlägg fastän ingen varken läser eller kommenterar HAHA! Nej men seriöst kanske ska ta tag i den här bloggen ny för jag har typ 15 unika... Jaja allt sånt ska DEFENITIVT fixas!och bloggen ska bli mer seriös!


I just wanna be with you.

I want you to look at me.
I want you to hug ME.
I want you to scream MY name.
I want your hand in mine.
I want your gifts.
Plane and simple,
I want you.


Jag skulle gilla morgnar om dom började senare.

Har verkligen lust att skriva ett LÅÅÅÅÅNGT åsiktsinlägg men vet inte om vad. Vad vill NI läsa om?


"Love. Isn't it great?" BIG NONO.

Amagaad har räknat 47 tal nu och ORKAR INTE ENS TITTA i matteboken igen!? Jaja ska väl räkna klart sidan jag är på, med musik i lurarna överlever jag nog.


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Sitter hemma och råpluggar matte. Isch inget jag diggar men måste göras.

Gjorde den där grejjer med Frida idag efter skolan och Fritjof måste bara säga att vi inte var så diskreta... HAHA! Men vi får göra det en extra gång för att vara säkra, okej? HAHAHA MISSTOLK men strunt i det alla bloggläsare!

Ska fortsätta nu då, hörs senare.


We only said goodbye with words, I died a hundred times.


When nothing goes right, go left.

Ahmen gomorron goa Sverige!

Ska snart dra till skolan dåra, vanliga lektioner idag, slutar 20 över tre tror jag... Sen KANSKE göra en grej med Fritjof maha, annars hem och RÅPLUGGA matte. Puss alla goa!


Undersökning av tenn.

Slutat nu, så ska göra en snabb grej med Fritjof och sen dra till stallet.

Hade labb på NOn, skulle smälta tenn och lägga in ett lock och undersöka egenskaperna. Gick inte för bra för mig och Julia för locket sprack... HAHA! Känner mig duktig.


We going to the end of time.

Har varit och ätit sushi med Frida. Eller jag åt nudlar men smakade sushi av Fritjof, premiär! Eller ja... Jag nålade inte smaka fisken... HAHA! Nu har jag svenska, puss


Jag har normala kompisar.

JULIA HOST.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_193696183.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_193696183.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_193696221.jpg" class="image">


Tjooooo

På väg till da school, bloggar från Ellas mobil. Har egentligen ingenting att skriva haha men hade blogglust. Jaja puss på er!

SJUKT GAMMAL


You can buy a hair if it won't grow, you can fix your nose if you says so.

Är klar för skolan, mängder av vanliga tråklektioner som slutar 15:30 och då blir det stallet. Rider vid 18:00 och en timma framåt, sen hem och SOVA.

Outfit.
Jeans: JC
Tröja: HM (New York)

Känns dumt att ta kort med en iPad haha men men. Inte helt rättvis färg. Och hahaha min mobil ligger i backfickan så det är det som syns.


NÅGON PÅ SÖDER SOM KÄNNER IGE EN SVART KATT?

Asso det sitter en katt utanför våran dörr! Den har suttit där i typ 20 minuter och hittar inte hem. Vad ska man göra??


Here we go again, now I'm back on the road! (aa)

Känner mig fett seg, men har hur som helst renskrivit fem A4 sidor samtidigt som jag lyssnat på musik=DUKTIG :D aja nu ska jag väl kolla lite på tv eller något puuss på er!


Tycker ni jag är duktig? :D

PENNAN GLÖDER XD


I will never win this game without you.

Lite seg dag i skolan idag men ändå kul. Efteråt hade jag utvecklingssamtal haha det var ju... Trevligt. Mina betyg är bedårande (*HOST*). Jaja nu är jag hemma och ska sätta mig och renskriva åtta A4or SO.


AMAGAAD

Asso är helt fucked up, hur jvla trött som helst. Gick upp för 20 minuter sedan och har REDAN lyckats få på mig kläder! Jag gör framsteg.

Jaja måste väl göra mig i ordning nu då. Puss på er!


Var dig själv, alla andra är redan upptagna.

Asso måste bara få ta upp en sak, och ta inte illa upp men det här kommer låta en aning "skrytigt"...

På senaste tiden har jag fått sjukt mycket beröm som "Emma du är så snäll", "du är så snygg", "asso du är ashet jue!" och "jag önskar att jag var som du, bara gör det du känner för och inte bryr dig om konsekvenserna". Helt ärligt hade jag ingen aning om att folk i MIN närhet reagerar just så. Jag själv avskyr mitt utseende, tycker jag har galet dåligt självförtroende och snäll... Jag tycker INTE att jag kan vara den snällaste personen ibland. Visst förstår jag ändå hur mina vänner reagerar mot detta om man jämför med ett par månader sedan då jag mådde så sjukt psykiskt dåligt och rent av inte ville leva längre. Nu ser jag bara framåt och skiter i allt bakom mig eftersom jag inte har NÅGRA bra minnen av det. Ändå känner jag att mitt självförtroende blir starkare för varje dag som går och jag vågar chansa mer. Jag lär mig att jag får ta mig själv för den jag är, jag kan inte ändra hela mitt utseende. Det är såhär jag ser ut, såhär jag beter mig. Visst, jag har ABSOLUT inte världens snyggaste kropp vilket jag faktiskt försöker förändra på, men annars lär jag mig med tiden att tycka om mig själv.

Men måste ändå tacka alla underbara nära och kära, främmande, killar och tjejer, för "berömmet". Även om jag egentligen inte tycker om att känna mig perfekt stärker det ens självkänsla att få såna ord.
MEN FRÄMST GÅR ALLA MINA VÄNNER, TACK för att ni stöttat mig och fått mig att må bra igen!


I feel pretty, oh so pretty.

Har verkligen INGENTING att skriva om, så får bli ett tråkinlägg. Ridningen gick bra, trodde han skulle dampa loss ute i skogen eftersom han i princip ALDRIG får komma ut. Men han var rätt lugn, fick gå mycket i täten vilket gör att han känner att han måste ta ansvar så då blir han mer lyhörd och så. Red ute i skogen en stund och sedan på banan då jag galopperade honom fem minuter i båda varven och sen blev det soppatorsk... Så jävla dålig kondition har han alltså! Hur som helst, sen minglade jag runt lite i stallet och hjälpte dom som senare skulle tävla, åkte hem vid fem och pluggade lite engelska.
Nu sitter jag här helt forever alone och äter äpple haha.


There's a fire, starting in my heart.

Har precis kommit hem från stallet så ska ta lite käk nu ;) uppdaterar senare!


Tjo bre vad händer jao piece bre.

Strax blir det stallet, ska bara platta håret först (och nej inte för att jag måste vara "snygg" i stallet utan för att jag vill testa idag om plattången funkar så att jag slipper få panik imorgon bitti). Så nu ska jag bara kolla buss och sen drar jag!


Paniken som uppstår.

När man går i på toaletten och ser sig i spegeln och ser att man har hallon runt hela munnen(har druckit smoothie). När man sedan försöker tvätta bort det... GÅR DET INTE BORT! Jag vet inte vad jag ska göra, har verkligen fullständig panik och tänker inte gå utanför dörren förrän det har försvunnit! AMAGAAD VAD SKA JAG GÖRA?!


Så gör som vi, överdriv. Eller gör som många andra gör; KÖP ETT LIV.

Har käkat middag, lax och någon potatis, faarligt gott! Ska hur som helst strax dra ner på Konsum med lillebrorsan och köpa glass till milkshake. Sen Melodifestivalen med the family!

HAHAHA DENNA hittade jag när jag städade idag! Nu är man 100 kr rikare och det är ju aldrig helt fel ;D


Du har funnit dom rätta skorna när du bär världen i dom.

Kom hem från stan för ett tag sen, köpte en plattång och kollade lite på jeans, drog slutsatsen att Gina har hemska jeans-dålig passform, orättvis färg och antingen för korta men samtidigt för stora i midjan eller tvärtom. Nej usch vad tråkig jag är, men jaja tipsar er om att köpa era jeans på typ JC istället för Gina Tricot eller HM om ni inte har lust att köpa värsta märkesjeansen från Acne, Levis eller liknande.

Vet inte hur jag kom in på det här ämnet men nu blev det så haha. Har typ nada koll på mode och vad som är "inne" och "ute" för tillfället. Men jaja alltid roligt att prova skriva om något nytt!

Förresten, alla citat som jan använder i t ex rubriker behöver inte stämma in i MITT liv. Jag använder dom mest för att dom är fina eller betydelsefulla.


You think I'm pretty, without any makeup on.

Vaknade för typ en halvtimme sen, inte så kul, då har man sovit bort halva dagen... Men kom hem vid typ ett igår så då fick det bli så. Ska typ dammsuga hemma idag hahaha vilket liv man har! Men ska tjäna pengar, om jag dammsuger får jag en plattång=BEROENDE. Så det är typ det jag ska göra, dammsuga och leta efter en plattång. See ya later alligater!


Clap clap BANG.

Ska strax dra hem, är dödstrött! Imorgon drar jag nog till pappas jobb och tjänar lite money. Måste köpa en plattång också, annars kommer jag inte överleva nästa vecka.


Don't let it break your heart.

Sitter hemma hos Elis kompis familj, har käkat trerätters fast jag missade förrätten haha. Sjukt god oxfilé med potatisgratäng och rödvinssky OMNOMNOMN.

Ridningen gick bra, sitsträning och shiaat vad jag är trött! Rudolf var ganska seg men samarbetsvillig, så han kändes fin och mjuk i slutet av lektionen.

FRIDA kan inte ta bort bilden för bloggar från pappas iPhone .


Lalalalala

Sitter i omklädningsrummet och ska strax ha gympa. Känner mig så jävla dålig just nu eftersom jag inte fattade ett skit och typ fick damp och bröt ihop på matten. Aja, uppdaterar sen puuuss

 



Let'a make an end of it.

Hej alla fina och fula.

Har gjort mig i ordning och ska strax dra till skolan. Vanlig tråkig dag idag, men jag har för mig att vi slutar tidigare... Om vi gör det drar jag till AF och möter Jonna och hennes "NORMALA" klass. Jag vet inte, kanske är helt ute och cyklar.
Jaja, men sen drar jag till stallet, rider Rudolf vid fem, sen hem och typ middag hos lillebrorsans kompis och hans familj om jag hinner, hoppas att jag inte gör det haha! Ni vet att jag har bildbrist redan så ja. Puss på er!


Älska den du älskar, hata den du hatar. Bara du inte älskar den du hatar.

NÅGON SOM VET NÄR VI SLUTAR IMORGON?


Känslan du får när personen du gillar ler mot dig.

Sitter hemma och käkar pizza, kom precis hem. Har åkt runt hela stan, Hammarby sjöstad, södermalm, sturep, centrum, Kungsholmen, ropsten, Vasastan och sen hem igen. Fråga mig inte varför, träffa Lisa och drog och shoppa lite (fick inte med mig något hem) och sen ville hon dra och träffa en kille hhaha men han var sjuk så då drog vi till stallet.

Gjorde om något test idag, typ screening i ordkunskap. Gick åt helvete då, gick åt helvete nu.

Fråga inte om bilden.


Jag älskar att höra din röst mer än något annat.

Hade en SJUK dag igår, så jävla kul! Jag och Frida åkte typ bara i barnbackarna och gröna backar hahaha men det var ändå sjukt roligt. Bussresan dit var chill, hände inte så mycket, typ alla satt och pratade eller så, bussresan hem... HAHAHAHA ÄLSKAR MIN KLASS. Den sista timmen satt alla längst fram i bussen och sjöng. I och för sig mådde jag otroligt illa eftersom jag är åksjuk, men jaja. Kom hem vid åtta ungefär, åt middag och chillaxade. Nu ska jag strax dra till skolan, slutar vid två, då kanske jag skulle dra och shoppa lite med Lisa. Ni får bilder sen i så fall.

Ipaden laggar så kan inte ladda upp någon bild.


En tjej kan planera varenda minigrej kvällen före för att imponera på dig , för att dagen efter inse att du inte är där.

Förlåt för sämst uppdatering i Sverige men ni får stå ut med det denna vecka. På måndag kör jag igång normal uppdatering igen. Vanlig dag i skolan idag, har en sjukt chill lärare i no hahaha. Ridningen gick sådär, det var inget fel på Rudolf men jag gjorde inte mitt bästa.

Imorgon drar jag till Romme! Herre hinner inte blogga nu Desperate Housewives börjar!!


Tjena snygging, här kommer jag.

Längtar galet till imorgon, vet egentligen inte varför hahaha är bara så taggad för ingenting.
-BILDBRIST-

Ser ni någon skillnad?


Ska man skratta eller gråta?

Her I am, forever alone.

Sitter hemma och har så tråkigt som det går att ha. Funderar på att hoppa på tuben och dra till stallet... Fast nej har en jävla bildläxa...
Ska väl ta och kolla lite på Glee också, inte fan vett jag... Hhaha är på sämst humör xd
HAHAHAHAHA

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

Då var man på väg hem! Ca 2h kvar, mår sjukt illa... Är typ i Hedemora eller något, vilket inte säger mig särskilt mycket.
Blir noll ridning idag, kommer komma hem för sent, så får vänta tills på tisdag.


Baby baby please, don't you ever ever feel, that you are so fucking perfect.

Ska strax dra och handla mat och lördagsgodis med papi, väntar bara på nyckeln så att jag kan gå och byta skor. Aja puuss !


I don't care what the people make say about me.

Har precis käkat lunch, kantarellsoppa=nomnomn. Imorgon drar vi hem vid lunchtid och är väl hemma vid fem? Pappa ska försöka hänga med så att jag kan rida självständigt då och starta igång Rudolf. Lite lätt bara, så att jag får känna på honom, så bara lite skritt och trav.
MÅSTE MAN SKRIVA UPP SIG/RINGA FÖR ATT RIDA SJÄLVSTÄNDIGT? Sandra eller någon, pleease.


I'm not gonna miss you at all, so why am I crying?

Ska strax åka till skidbacken, idag är sista dagen.. Har hur som helst haft en rolig och mysig vecka!
Uppdaterar senare.

Lördagsgodis (;


I.L.P,A

Kollar på Transformers med Matte. Har galet ont i huvudet, så ska väl fixa en Ipren eller något... Sen blir det Modern Family med alla andra. Imorgon, sista dagen att åka skidor, sen på söndag hem. Längtar som fan faktiskt. <3


Gilla mig för den jag är eller dra.


-ONÖDIGT INLÄGG-

Sitter och väntar på att maten ska komma in. Det blåser jättemycket här, så alla liftar är inte öppna. Inte superkul att åka skidor idag... Missar dessutom ridningen ikväll, så det blir mycket att ta igen. Får se om jag kanske hinner rida på söndag?


Sanningen.

Sanningen är att jag är den jag är. Att jag ser ut som jag gör. Att jag gör det jag vill.

SANNINGEN ÄR ATT JAG ÄLSKAR DIG. <3


Denna jävla rubriken.

Sitter och smsar med någon ranson person (tar efter dig Jonna <3) och kollar på Modern Family.

Dog bara lite halvt idag faktiskt, tycker jag är GRYM på snowboard, bortsett från att jag inte kan svänga... Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har tillbringat dagen med att försöka komma upp för en knapplift och åka ner för en platt barnbacke i sju timmar... Ja..

BILDBRIST.


RSS 2.0