ELLA.

Nej den här bloggen kommer läggas ner, jag startar en NY ;)


This is it.

Jag tänker starta en fotoblogg. Det är just nu vad jag brinner för förutom hästarna, men dom kommer få god plats där. Har inte startat den än så går ut med det senare. Fixas imorgon!


Beslutet.

Har bestämt mig om hur jag ska göra nu, med denna blogg. Berättar inte nu utan senare, men jag kan säga att denna blogg kommer läggas ner då jag bara tycker det är slöseri med tid eftersom nästan ingen läser. Jag vill inte ta mig tid att 'renovera' den eftersom jag själv inte är nöjd med någonting angående den här "hemsidan".
Kan någon av mina 23 läsare gissa vad som kommer hända härnäst?
Ledtråd:


If I was your girlfriend, I'd never let you go.



New York 23/4-1/5 2011.

Hej alla fina! Är heelt slut verkligen, åkte till stallet imorse och red ut kl. 10, otroligt mysig uteritt med massa fina. Vi red mest runt i skogen, hoppade litegrann över stockar och så. Rudolf tyckte att det var sjukt kul, han gick med massor av framåtbjudning hela tiden. Tycket det är så roligt att se att han tycker det är kul att komma ut i skogen och gå lektioner där man jobbar med honom och så.
Sen kom vi tillbaka till stallet, och jag gick med Sandra och köpte lite lunch. Mötte Elise i stallet igen och sedan åkte alla hem till sig.
Vet faktiskt inte varför jag är så trött haha, men sov bara fyra timmar inatt, funni. Så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, då menar jag typ 21.00 eller något, för skulle kunna somna här och nu och sova i ett år känns det som.
Trots att jag är så trött ska jag ta en liten promenad, kanske fota lite, det är ju så sjukt fint väder! Sedan måste jag fortsätta plugga, det går inte sådär superbra för mig, jag säger hela tiden att jag ska plugga men gör det i typ en timme. Men idag ska jag plugga, måste helt enkelt ha bra betyg på det där kemiprovet!

Baby, jag tror jag är kär.

Idag kommer bloggen ligga lite under den normala uppdateringen. Ska iväg och rida om en halvtimme, så kommer väl hem tolv eller så, då ska jag bara plugga till mitt kemiprov på onsdag.


Bilder från dagen!

Bilderna är tagna med Olympus E-500.



_


_


_


_


_


_


Sen är det ju inte världens bästa bilder men bara testade kameran litegrann ;)

Har börjat fundera lite..

Den här bloggen kommer ingenstans, så börjar fundera på om jag ska ha någon speciell "inriktning" typ som, mode eller FOTO. Statistiken sjunker och börjar helt ärligt fundera på att sluta blogga.
Men innan dess ska jag försöka ta tag i bloggen, fixa bilder, ny design, och höja statistiken.


Systemkamera!

Min dröm har halvt gått i uppfyllelse. Jag ska få prova ha pappas systemkamera ett tag! Sjukt kul då jag älskar att fota! Nu ska jag bara hitta den haha, den ligger på hans jobb någonstans ;)


Hej alla (:

Ber om ursäkt för halvrisig uppdatering. Idag fyller lillebrorsan år ju, så ska ägna dagen åt honom.


Välj inte den som är finast, välj den som gör din värld finast♥

Har bakat lite till lillbrorsan som fyller år imorgon. Hoppas att han blir glad, men han blev ju störtglad när jag köpte en läsk till honom som han letat efter i ungefär 100 år, haha (:♥

Why don't you coming over?

Drar alldeles strax till stallet för en heldag som även måste innehålla lite plugg. Men hellre plugga i stallet än hemma ;) Är dessutom nästan klar MAMMA, JAG HAR KOLL.

Slängde i lite hårfärg i mitt hår igår kväll också, hade en sån otrolig utväxt ;)

-Arkiv-

May the odds be ever in your favour.

Har så sjukt ont i magen, så lägger mig och läser ett tag och säger godnatt till mina läsare för idag ;) Puss på er!

Liv och död-Maskinen.

Maskinen fortsätter leverera.


Lindex Modern Preppy

Har verkligen fastnat för Lindex kollektion Modern Preppy. Att dom samarbetar tillsammans med Gwyneth Paltrow gör bara saken ännu bättre!



Älskar verkligen dessa klädesplagg, speciellt färgen på jeansen! Nu blir det att åka till Lindex!

If I lost you, I would cry.

Nu ska jag plugga några timmar, sen vid tvåtiden kör vi Twilightmaraton, jag Ella och Frida ;)




H&M CONSCIOUS COLLECTION 2012

Är helt såld på denna kollektion av H&M! Tycker inte dom lanserat mycket på senaste tiden, men detta är ju fantasktiskt! Skitsnyggt verkligen! Kollektionen släpps den 12 april, dvs IMORGON!




Tycker verkligen om klänningen, älskar den böljande kjolen, tänk den tillsammans med ett par somriga sneakers eller ett par riktigt snygga, lågklackade skor.

Sometimes I go out by myself and look across the water.

JAG HITTADE MIN BOK AMAGAAD :'D
Så nu ska jag läsa sönder den, och imorgon behöver jag säkert gå och köpa sista delen, Revolt. Hoho :D



Livet är vad vi gör det till.

Drar och träffar Jonna en sväng, har ändå inget annat för mig och är sjukt hyper så måste hitta på något att göra ;)
Bjuder på en halvrisig outfitbild:



Linne: Lindex
Kofta: HM
Jeans: JC

Kör lite lätt idag med osminkat och håret i en knut. Börjar känna mig mer och mer bekväm i osminkat, så funderar lite på att börja skippa den där sminkningen varenda morgon!

Vänner.

Vad betyder vänner för er? Nu drar jag upp det här med andrahandskompis igen men tycker det är sjukt viktigt.

Så som vissa behandlar andra, då är man inte ens kompis. Antingen tycker man om en för den man är och är med en eller inte. Ingen tjänar något på att låtsas vara ens kompis när man egentligen inte vill. Sanningen kommer alltid fram. Det märks dessutom otroligt tydligt när man försöker dra sig undan från en.
Jag höll på så ett tag. Startade en massa onödiga bråk, vissa var för flera år sedan men ångrar fortfarande så galet mycket att jag höll på sådär. Vissa av dom vänner har jag inte kvar längre, i alla fall inte på samma sätt. Man lär sig av sina misstag. Det har jag tydligen inte gjort. Jag fattar nu att jag får tilbaka det jag gjort och att jag förtjänar det, det gör jag. Men aldrig någonsin att jag hade någon som en reserv. Om inte hon kom till skolan, om inte han kom till skolan. Aldrig. För det är något som jag verkligen inte vill ha tillbaka. Ändå får jag det?
Jag fattar inte. Nu kanske det är dags att lära sig av sina misstag. Både jag och andra. Från och med nu ska jag bli en helt annan person som kompis, ta andra med mer respekt och ta hänsyn till deras åsikter. Om andra inte gör desamma med mig och jag fortsätter vara detta reservförråd: Hejdå. På riktigt alltså. Ni gör mig illa. Fattar ni inte det?
Out with the old, in with the new ones, and preserve the peoples that's most important.



Tofsö.

Kom på mig själv med att längta något otroligt till landstället på Tofsö. Längtar verkligen till sommaren, då jag bara ska vara där ute.

_
_
_
_

I'm in love with a fairytale.

GODDAGENS.
Är på ett jättekonstigt humör idag, vet inte hur jag ska beskriva det. Jaja,
idag skulle jag ha sovit hos Frida med Ella, men eftersom Ella är sjuk får vi ta det någon annan gång! Så antingen ska jag sitta hemma och råplugga eller vara lite med Jonna, om hon mår lite bättre. Gud vad alla är sjuka!

Jag har inte pratat sen jag gick upp, d v s en timme sen. Nu somnar väl ni antar jag!

Läs om ni orkar.

Jag avskyr falska människor. Jag avskyr att bli behandlad som en andrahandskompis. Antingen är man vänner eller inte, det finns inget parti däremellan. Åtminstone inte för mig. Gör det det för er? Nej usch. Bara för att EN kompis sviker kan jag inte riktigt lita på någon annan.

Nej, USCH till dig. Jag tror inte du vet vem du är, men jag ska berätta det för dig. USCHUSCHUSCH. Nu är jag TRÖTT på att vara din andrahandsval. Bara för att hon, hon, hon eller hon inte kan... Åh, okej jag vill inte gå till stan ensam, jaja, jag får väl ringa Emma då. Men NEJ, jag VILL inte följa med dig till stan.

HEJDÅÅ (:

-Jag vet att allt jag skriver typ låter som typ mordhot, men jag måste bara få det ur mig. ANMÄL MIG OM NI VIILL-

You're dangerous, I'm lovin it.

Åkte till Hööks med Lisa och Agnes ändå. ;) Vi hade väl ganska roligt, haha, pendlade runt lite och så, slutade med att vi hamnade på centralstationen, hoho (:
Sen red jag vid 6-tiden, vi hade markarbete och skulle öva på att korta och länga galoppsprång. Rudolf kändes mestadels ganska uppmärksam, men ganska stel och seg. Till slut fick jag till det ganska bra ändå ;)

Is it me you looking for?

skulle följa med Lisa till Hööks, men vet inte hur det blev med det. Aja, skiter väl i det, så pluggar jag ett tag nu och sen åker jag till stallet eller något sånt!
-Arkiv-

Ta en liten bit i taget, och du kommer gå långt.

Ser att ni långsamt börjar försvinna... Och jag antar att det faktiskt är mitt fel.
Igår var jag i Nacka Forum med mamma och handlade lite kläder. Känner mig taskig om jag säger att det ändå inte är jag som betalar, så det ska jag låta bli. Men hittade sjukt mycket snygga kläder på bl a New Yorker, JC, Carlings osv. Kan inte riktigt låta bli att redan sätta ihop en massa outfitar för när det börjar bli lite varmare! Så, nu släpper vi det!
Idag står ridning och plugg på schemat. Ska plugga en liten stund. Fast vi får nog se, haha...




Weheartit.

Goodmorning peoples.

Pappa och Elis väckte mig genom att stå och skrika på varann för att dom inte hittar sina grejjer.. Dom åker till Åre idag, kommer hem på fredag.

Ska till stan med mamma idag och handla typ mängder med vårkläder, smink och hårfärg.
Fyller år om prick en månad :3


I'm wierd cause I hate goodbyes.

JAG FÅR PANIK MIN BOK TOG SLUT.

Imorgon ska jag gå upp 06:00 ock åka till akademibokhandeln och köpa Fatta eld. Bara så att alla vet är Hungerspelen beroendeframkallande PÅ RIKTIGT. Men det visste ni säkert redan.

Kulkul. Nu kommer jag inte kunna sova ett skit inatt pga tre sidor i en bok.
JAG FÅR PANIIK, FÖRTVIVLAD, ARG, FÖRVIRRAD,
FUUUUUCK.


HAHAHAHAAA

Klockren.




well this is quite interesting.

_
_
_
_
_
_
_
_
Har ingen aning om vem det här är, men jag kan svära på att det inte är jag.

Du ljög fan bättre bättre än delfinerna simmar.

Sitter däckad framför tvn med en tallrik italiensk, OMN OMN. Måste duscha också, sen läsa ut Hungerspelen :D hör era suckar av tristess ända hit så hejdåå :D


Cheesecake

Sitter och festar lite på en bit choklad-och kaffecheesecake jag gjorde till mamma igår, eftersom hon fyllde år. Galet maffig men god som fan!


Min häst är spårad.

På riktigt asså. Han kränger runt och hoppar och bockar tre meter upp i luften. Efter ett tag fick jag honom lugn och kunde börja jobba honom. Körde på lite böjda spår idag, Maja hjälpte mig lite och han var mestadels fin. Red bara i 45 minuter något sånt, tyckte det räckte. Maja och Tindra klickade några bilder som kanske kommer upp senare.

Nu hat jag varit på pappas jobb, fick smink från farmor, bl a två röda läppstift som jag tänkt köpa, så nu slipper jag det! Någon som vill ha ett rött läppstift gratis?


Gråt aldrig över någon som sårat dig, bara le och säg "tack för chansen att träffa någon som är bättre än du".

Joinar mamma framför tvn och kollar på Harry Potter och halvblodsprinsen. Riktigt jävla bra faktiskt, bästa filmerna, den platsen tar HP. Finns galet många bra filmer men nej, ingen bättre än Harry Potter.

Har varit en bra helg, på fredagen åkte jag till stallet vid nio och red senare lektion vid fem och red igen lektionen efter. Sjukt jobbigt var det att rida två timmar i sträck, men roligt. Sen åkte jag hem till Jonna, vi kollade på film, tjockade oss och snackade. Åkte hem vid nio idag eftersom mamma fyller år. Ut i skogen, ca två timmar, tar med lunch. Sedan hem, laga middag, jag gjorde en chokladcheesecake som blev sjukt maffig men god.
IMORGON ska jag SOVA och sen rida, har ingen aning om när dock, har inte skrivit upp mig så vet inte ens om jag FÅR rida. Jaja... Det löser sig.


Det enda i livet man ångrar är chanserna man aldrig tog.

Sitter med the Family och äter trerätters, eftersom mami fyller år. Ska ta och fixa i ordning efterrätten nu ;)

Har haft en superhelg (hittills) och hoppas att ni också haft det! Bye babes!


A little hug to start the day.

Sitter här i sadelkammaren och mår typ illa, har ätit godis, caesarsallad och nachochips hoho (: ska rida om tre timmar, vet inte vad som händer tills dess, men hittar väl på något.


Kärlek ser man inte med ögonen, utan med själen.

Drar till stallet nu, dålig uppdatering blir det. Ikväll sover jag hos Jonna men drar hem tidigt imorgon bitti, då mamma fyller år! Kyssar till er♥


Tjo babes!


Nytt!

Nu fick ni lite extra uppdatering från Ella, haha!

Hur som helst, fick med mig några grejer hem idag. Typ ett block till skolan, en svart kofta till Livenight, en bikiniöverdel och ett par efterlängtade Converse! Stod i ungefär en timme och försökte välja mellan alla färger, men sen bestämde jag mig för ett par låga ljusblå.


Halo

Tjenare! Ella hääär, Emmas kompis! Ni vet när Emma bloggar när hon är på väg till skolan? Det är från min mobil. ;) Kände för att blogga då jag har hennes lösen och allt! Kom hem för ett tag sen, gick hem från skolan med Emma och vi flummade lite! ;D Vi lyssnade på musik och gick omkring och sjöng, hahahah! Väldigt kul var det! Nu är det loov! Det gillar vi! Hoppas jag fick blogga Emmo! Puss puss


Keep on tripping.

Slutade för 45 minuter sen, så är på väg hem nu. Ska ju åka och handla skor ;) Dagen har varit bra, fick tillbaka ett ganska stort arbete som jag lämnade in före jul, fick ett C så det är väl bra! :)
Och nu är det LOV, är taggad till tusen!


Text her first, it lets her know that she was in your mind.

LOVE till dessa♥


Norlie & KKV-Tröjan du hatar.


Michael Sambello-Maniac


Glee cast-Back to black


Glee cast-I feel pretty/Unpretty


Gotye-Somebody that I used to know

Går inte att sluta lyssna på för min del.

Sunglasses.

Idag ska jag gå gömd bakom solglasögon. Ser så trött ut, vilket jag också är, men idag är sista dagen i skolan så det är väl bara att kämpa.

Efter skolan skippas träningen, måste åka till stan och köpa ett par skor som det är rea på. Ha en superdag!


Girls just wanna have fun.

Hej alla fina♥
Sitter här hemma och lyssnar på musik från 80-talet, haha! Men det är rätt bra när man lyssnat ett tag faktiskt! ;)
Har läxfritt idag, så skönt. Så bara chillar, läser. tittar på tv, lyssnar på musik och så. Var riktigt skönt att träna faktiskt, så kör imorgon igen. Kom nyss på att imorgon är sista dagen i skolan innan lovet! Hoho! Det gillar vi!
Nej, nu börjar det här inlägget dra åt helt fel håll, så avslutar det som vanligt med en bild.

Hammarby Sjöstad Hälsoforum.

Är på gymmet nu, så ska väl köra i en timma eller så! Uppdaterar när jag kommer hem om jag kan ;)

BEACH BODY 2012-HÄR KOMMER JAG.


Dagens outfit.

Tröja: G-star Raw
Byxor-JC


Havre fras.

Diggar rubriken ;)
Hej sötnosar!
Sitter och äter frukost nu. Får lite halvt sovmorgon idag, börjar vid nio, så det är skönt ! Efter skolan ska jag och Frida gymma, är fett taggad! Ska försöka uppdatera senare, puss på er!


Hej.

Jag kommer typ inte kunna blogga mycket mer.
Pappa har tagit med ipaden någonstans jagvetintevar så det kommer bli dålig uppdatering. Ni får överleva ändå. Vi har ju såklart en data hemma men den är ofta seg och så.

Men nej, jag ska lösa det på bästa sätt!

If someone hates you for no reason, give that bitch a reason.

Hej på er allaaa!
Idag kommer det bli sämst uppdatering, men iaf slutar halv fyra och då drar jag till stallet. Är sjuukt seg skulle ha gått upp för en kvart sen men nejnej. Ha världens bästa dag!


HAHAHAHAHAA


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara", lite kunskap bakom "jag vet inte", lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom"det är lugnt".

Känner mig duktig, har pluggat i två timmar, så nu ska jag bara titta på tv och chilla. Hoppas ni haft en bra dag!


TAGGA LIVENIGHT.

Har sprungit runt i ungefär tusen olika affärer nu då, trevligt trevligt. Hittade en tröja på HM, resten av outfiten har jag inte hittat än, men jag vet PRECIS vad jag ska ha, woopa! Det kommer jag däremot inte tala om för er innan jag hittat allt ;)


Flapjack!

Hade halvlektion den sista timmen, så då gick jag och Frida till gymmet och köpte gymkort! Nu är vi hemma hos mig och ska åka till typ Myrornas och leta kostym till Livenight. Uppdaterar när jag kommer hem!

Btw. Tipsar er om den nya Fantasmaken, så sjukt god!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_196594378.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_196594378.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3352849/images/2012/pic_196594387.jpg" class="image">


Jag hatar att sängen ser så inbjudande ut på morgonen...

Vaknade för typ en halvtimme sen, men orkar inte gå uupp! Har verkligen lust att skita i skolan, men har dock inte så lång dag idag. Efter skolan börjar jag gymma igen, måste säga att jag faktiskt är otroligt taggad! Nej nu måste jag gå upp, annars hinner jag inte. Puss på er!


Girls aren't toys, you can't just drop them when you get bored.

Nu säger jag GODNATT för dagen. Sitter här och syr klart min mössa jag måste ha med till skolan. Egentligen ska jag ha discokläder också, kostym till LIVENIGHT som vi kör på i vår, men det hade jag helt glömt, så det fixas prio ett i veckan.

Tomteluva på våren... Varför inte? (:


April april ;)

Hur tror ni päronen reagerar??


Ni behöver inte tycka om mig, jag är ingen facebookstatus.

Hej på er!
Har haft en grym dag i stallet, först en uteritt som var rätt lugn. Rudolf skötte sig sjukt bra, han hoppade ju till några gånger, men annars kunde man tro att han hade gått typ 5 lektioner innan haha! Sedan kom vi tillbaka till stallet, och jag och Sandra typ sprang runt och gjorde ingenting. Skulle egentligen vara med på femkampen, men hade gjort slut på all energi så det blev inte av haha.

Nu sitter jag och lyssnar på låtar från 70-talet, haha har det i musikläxa, men känner igen typ alla! Trodde jag skulle vara typ helt omedveten om musik som gjordes för 40 år sen, men tydligen inte ;)


I love u, I miss u, and I swear that I will do everything to get u to be mine.

Godmorgon på er!
Nu ska jag göra mig i ordning, ska ha dom sämsta kläderna idag så att dom inte blir helt fucked up sabbade sen på femkampen ;) nu taggar jag uteritt, ska bli riktigt mysigt! Hoppas ni får en superbra dag!


RSS 2.0